Dagtochten

Huishoudbeurs

Van 18 t/m 26 februari vindt het grootste en gezelligste vriendinnenfeest van Nederland weer plaats in RAI Amsterdam.Ook leuk:met je toegangskaart heb je op dezelfde dag gratis toegang tot de negenmaanden beurs. wij rijden op donderdag 23 feb van uit diverse stop plaatsen € 33,00 incl toegang en alleen een bus € 20,00.


Ga met Nov Touring mee naar de keukenhof

Ook dit jaar rijden we weer naar Dé Plek waar de lente tot bloei komt. Geniet van de schitterende tulpen, hyacinten en narcissen.Bewonder de prachtige bloemenshow en kunstobjecten.Bij voldoende belangstelling gaan we op vrijdag 28 april weer heen we hebben diverse stop plaatsen busreis en toegang € 30,00 incl toegang.


Gouda bij kaarslicht,de 62e editie, vindt plaats op vrijdag 15dec 2017

Gouda staat die dag in de schijnwerpers. In het prachtige oude centrum van de stad is van alles te beleven en genieten bezoekers en bewoners 's middags en 's avonds van een sfeervol lichtfeest. Overal op straat klinkt muziek en in de mooie kerk van Gouda worden gratis concerten gegeven.  wij hebben diverse stop plaatsen  ook stopen we onderweg nog even voor een kopje koffie of thee met een echte stroop wafel uit gouda.